Direct contact met SnelStart? Bel 0222 36 30 60

Gecertificeerde klantenservicemedewerkers

Alle klantenservicemedewerkers die vast in dienst zijn bij SnelStart, zijn gecertificeerd met het Branchecertificaat A van de KSF (Klantenservice Federatie). Hiermee garanderen we dat klanten bij elk contact met een gecertificeerde medewerker minimaal het basisniveau ervaren op het gebied van klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid.

Klantenservice

Elke gecertificeerde medewerker heeft bij de KSF het klanttevredenheidsexamen succesvol afgelegd, waarbij onder meer de kennis op het gebied van wet- en regelgeving voor klantcontact is getest. Ook de gesprekken zijn beoordeeld door een examinator. Met deze certificering borgen we de kwaliteit van ons klantcontact.

KSF: dé expert op het gebied van klantinteractie

De KSF is de branchevereniging voor klantcontact en is in Nederland dé expert op het gebied van klantinteractie. De vereniging werkt continu aan de kwaliteit van klantcontact. De leden van de KSF zijn overheidsinstanties, grootbedrijven, mkb’ers en zzp’ers. Zij zijn werkzaam in de meest uiteenlopende sectoren, variërend van overheid en retail tot zorg en financiële dienstverlening.

KSF-lid-small